Lili-Marleen

Lili-Marleen

Rockabilly kjoler, festkjoler og gallakjoler til hverdag og fest i plus size og til store piger

Skønne Rockabilly kjoler med god pasform i flotte farver, nu også til de store piger.

Er du som os trætte af sorte sække med glimmer, – men leder efter tøj som fremhæver dine smukke kurver i stedet for at skjule dem, så kig en ekstra gang her….

Vi er en familie af runde kvinder – sådan er det nu en gang og trods ihærdig kamp mod kiloene 😉 – det kan flere nok nikke genkendende til. I mange år var det svært at finde almindeligt tøj, især noget som ikke er konet eller sort. Så begyndte der at komme butikker til os plus size kvinder, men priserne er skyhøje og meget af tøjet er kedeligt, sort og uden form.

Det gør vi hos Lili-Marleen op med – vi vil have tøj, kjoler i farver og som fremhæver vores former i stedet for at skjule dem. Vi har fundet Rockabilly stilen, som ikke behøver at være en niche, men åbner døren for feminine kjoler både til hverdag og fest. Det lægger os på sinde, at vi har noget for alle, så vores kjoler går fra str. 36 – 60. 

Vi hylder også “de små” store piger, som så ofte går forgæves i almindelige tøjbutikker og må købe “voksen” tøj i alt for ung alder, de skal da også have mulighed for at føle sig som små prinsesser.

Desuden sælger vi skønne festkjoler både lange festkjoler og korte festkjoler til alle kvinder uanset størrelse. Plus size festkjoler og plus size lange kjoler til meget rimelige priser.

Et af kvaliteten ved vores mange kjoler er at Kjolerne har et bagstykke i elastik, dette sikrer en god pasform til netop din krop – det er både smart og diskret.  

Se billede her:

dr0338amz1-447x600dr0338amz4-442x600

Vi håber, du har fået mod på at se på farver og kurver – besøg os endelig på www.lili-marleen.dk eller i Vemmelev, hvor vi har showroom.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

Ida & Christina

Team Lili-Marleen

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lili-Marleen