Fredagsbruden

En dag i butikken

En grå og kedelig fredag eftermiddag kom en hel familie fra Fyn til vores butik.

De havde i forvejen aftalt at komme uden for vores åbningstid, fordi de skulle bruge tøj til en ganske speciel lejlighed, nemlig deres bryllup i August.

Vi havde taget 2 smukke lange hvide kjoler hjem til fruen, som er en plus size pige, som har tabt sig.

 Billede indsat i tekst 1

Begge kjoler var fine, men den ene synes vores kunde bedre om end den anden. Da vi fik sat slør i håret og fundet en blonde Maria bolero frem til skuldrene samt en lille fin taske – ja så var beslutningen taget.

Familien havde også datter og barnebarn med på turen – så vi fik lavet en kop kaffe og varm kakao – de havde jo en lang tur frem og tilbage- så det faldt i god jord.
Da vi havde klaret brudeudstyret, skulle familien lige kigge lidt mere, og det endte med at farmand fik en ny skjorte fra Rumble59,
   
og mor fik et par nederdele og en kjole mere med hjem. Barnebarnet fik en fin lille kjole…
 
og sidst men ikke mindst måtte farmand ind i www.kretakrukker.dk og have lidt med hjem til haven.
Det blev en dejlig eftermiddag med mange grin og hygge – familien tog hjem og var super glade, og det var vi også
Den eftermiddag vil jeg huske og skatte – det er lige det, der gør at vi brænder for vores butik Lili-Marleen og vores måde at drive forretning på.
Ida
Lili-Marleen/Kreta-Krukker

Februar – Rockabilly er ikke kun for de få…

LILI-MARLEEN

31.01.2017 www.lili-marleen.dk

UD med den sorte sæk og ind med farver og former

Hos Lili-Marleen har vi en kategori i vores shop, der hedder månedens tilbud, her findes unikke kjoler i en begrænset periode (1 måned) – som vi tager hjem på bestilling. Til gengæld fås de til en meget skarp pris – alle under 500 kr.

Med månedens tilbud ønsker vi at skift ud efter sæsonen og fornye vores kollektion hele tiden. Vi ønsker også at inspirere kvinder i alle størrelser til at prøve noget nyt. Her på bloggen vil vi vise de flotte kjoler frem.

Her i februar 2017 har vi først og fremmest valgt at vise enkle, men feminine kjoler frem – denne Evadine model fås i flere farver op til str. 54. Den er lavet i et utroligt lækkert blødt stof, som giver sig og er yderst behageligt at have på – kjolen er rigtig fin, hvis du har kurver DU BEHØVER IKKE VÆRE EN ÅL FOR AT HAVE DENNE KJOLE PÅ. Snittet er vi vilde med, da det slanker og fremhæver de rigtige steder.  Kjolen holder farven og skal ikke stryges – den skal bare på en bøjle, så er den klar til brug. Se kjolen her:

Modellen fås også med vidde, denne model har samme kvaliteter, som dem ovenover, men er rigtig god til os med “undermaver” 😉 (Sådan nogle har vi nemlig i vores familie) – kjolen fremhæver de helt rigtige steder og giver en smal talje. Alle jer slender kvinder kan også være med – her er der virkelig tale om en model, som alle ser godt ud i. Jeg har kjolen selv, og det er en af mine yndlingskjoler både på grund af det lækre stof og på grund af pasformen. Den er enkel, feminin og kan sagtens bruges til hverdag. Det gør jeg – og jeg elsker den! – Jeg er selv en str. 50.

 

Hvorfor altid købe sort og kedeligt – de næste kjoler har vi valgt fordi, de er så fine og anderledes – der er spræl på…. og sjove print.

Selve kjolen er i et enkelt snit med bindebånd i taljen – kjolen er lavet i chiffon med underkjole. Kjolen er den nem at holde og skal ikke stryges, den fås fra str. 36 – 54. Kan du lide noget anderledes ikke alle andre har, skal du kigge en ekstra gang her: 

Sidst med ikke mindst vil jeg fremhæve et par nederdele. Nederdele er der mange, som har forbehold overfor. Havde du også spurgt mig for et år siden, havde jeg de samme forbehold.

MEN, jeg har i den grad ændret holdning – en nederdel med en sød top og et bælte fremhæver virkelig de helt rigtige steder for kvinder i alle størrelser. Prøv en gang at se her:

Ja, her er fruen så i fuld figur – det kræver lige lidt mod, kan jeg godt betro dig – men jeg har efterhånden lært, at vi er mange i samme båd uanset størrelse. Jeg kan godt lide at klæde mig feminint, trods mine kurver og store barm. Jeg håber, du kan se, hvad jeg mener med, at nederdelen faktisk gør noget rigtig godt for min figur – man kan med fordel tage et bælte på – det fremhæver taljen endnu mere.

Nå men jeg kom fra nederdelene – her er månedens tilbud, mit håber er, at vi på et tidspunkt har efterspørgsel nok på nederdele til at vi kan tage nogle flere fede modeller hjem.

Jeg håber, dette lille indlæg giver dels inspiration til springe ud i noget med farver og mønstre, hvad enten det er nederdele eller kjoler. – og hvis du er en kvinde med kurver som mig, så håber jeg, du har fået mod på at prøve modeller som ellers kun har været forbeholdt slenderkvinderne. Vi ser også stanglækre ud i en figursyet kjole.

Rigtig god aften

Christina

Lili-Marleen

Lili-Marleen

Rockabilly kjoler, festkjoler og gallakjoler til hverdag og fest i plus size og til store piger

Skønne Rockabilly kjoler med god pasform i flotte farver, nu også til de store piger.

Er du som os trætte af sorte sække med glimmer, – men leder efter tøj som fremhæver dine smukke kurver i stedet for at skjule dem, så kig en ekstra gang her….

Vi er en familie af runde kvinder – sådan er det nu en gang og trods ihærdig kamp mod kiloene 😉 – det kan flere nok nikke genkendende til. I mange år var det svært at finde almindeligt tøj, især noget som ikke er konet eller sort. Så begyndte der at komme butikker til os plus size kvinder, men priserne er skyhøje og meget af tøjet er kedeligt, sort og uden form.

Det gør vi hos Lili-Marleen op med – vi vil have tøj, kjoler i farver og som fremhæver vores former i stedet for at skjule dem. Vi har fundet Rockabilly stilen, som ikke behøver at være en niche, men åbner døren for feminine kjoler både til hverdag og fest. Det lægger os på sinde, at vi har noget for alle, så vores kjoler går fra str. 36 – 60. 

Vi hylder også “de små” store piger, som så ofte går forgæves i almindelige tøjbutikker og må købe “voksen” tøj i alt for ung alder, de skal da også have mulighed for at føle sig som små prinsesser.

Desuden sælger vi skønne festkjoler både lange festkjoler og korte festkjoler til alle kvinder uanset størrelse. Plus size festkjoler og plus size lange kjoler til meget rimelige priser.

Et af kvaliteten ved vores mange kjoler er at Kjolerne har et bagstykke i elastik, dette sikrer en god pasform til netop din krop – det er både smart og diskret.  

Se billede her:

dr0338amz1-447x600dr0338amz4-442x600

Vi håber, du har fået mod på at se på farver og kurver – besøg os endelig på www.lili-marleen.dk eller i Vemmelev, hvor vi har showroom.

Vi glæder os til at tage i mod dig.

Ida & Christina

Team Lili-Marleen